IniciAppQuim Hugas no continuarà com entrenador del CPTordera

Quim Hugas no continuarà com entrenador del CPTordera

Comencen els moviments dins de la plantilla del primer equip del Club Patí Tordera. Tal com us pot avançar l’equip d’esports de la ràdio, el fins ara tècnic de l’equip de l’OK Lliga Plata Nord “Tete” Hugas no continuarà la propera temporada. Segons explica el mateix protagonista dins d’una entrevista que s’emetrà aquest vespre al Show diari, la junta directiva va comunicar aquesta decisió just després de certificar la permanència. Ell mateix desvetllava els motius d’aquest trencament.

Hugas destitucio 1

Hugas es mostrava agraït de la oportunitat que li ha suposat poder dirigir el primer equip de l’entitat malgrat no compartir els arguments exposats per part del club.

Hugas destitucio 2

En Quim Hugas va fer-se càrrec de l’equip l’any passat en substitució de Xavi González que va quedar-se a com a segon entrenador. L’entrevista sencera la podreu escoltar dins l’edició dimarts del Show dels Esports. Per altra banda, el club va anunciar oficialment el diumenge vespre, la primera baixa. El fins ara capità de l’equip Eloi Roura no seguirà vestint la samarreta torderenca.

ÚLTIMES NOTÍCIES