IniciAppÈxit en la primera edició de la Tordera Gastro market

Èxit en la primera edició de la Tordera Gastro market

Èxit en la primera edició de la Tordera Gastro Market. Les instal·lacions de Soccerland a la carretera de Tordera a Blanes van acollir aquest cap de setmana una prova pilot d’un festival a Tordera, un dels primers des que va començar la pandèmia. Coorganitzada amb Oh! Events, es tractava d’un espai d’oci i gastronomia amb més de 40 expositors, cervesers artesans, food trucks i paradetes d’artesania. Tot plegat amb tres zones amb estils musicals diferents, una àrea infantil i un espai de granja per passejar amb poni. El gerent de Soccerland, Jordi Linares es mostrava satisfet del funcionament de l’esdeveniment.

balanç gastro market 1

Hi va haver zona de rock amb música en viu i un espai infantil. Pel que fa a la música, també hi havia zona “love” i una àrea llatina. Els assistents van poder  seure en taules de quatre persones a escoltar la música en viu o digitalitzada mentre picaven alguna cosa dels food trucks que hi havia a cada zona. També van voler fer un mercat de km.0, amb parades de gastronomia i artesania de la Vall de la Tordera: el Maresme, La Selva i el Vallès Oriental. Escoltem Jordi Linares.

balanç gastro market 2

Finalitzat l’esdeveniment, els organitzadors avaluaran aquesta prova pilot i, si les conclusions són positives, preveuen ampliar el festival aquest mateix estiu i celebrar-lo durant dues setmanes al juliol i dues setmanes més a l’agost.

ÚLTIMES NOTÍCIES