IniciAppEl CFTordera no juga el seu partit i el Futsal perd per...

El CFTordera no juga el seu partit i el Futsal perd per la mínima

El divendres dins la prèvia esportiva del Show dels Esports, l’entrenador del CFTordera Josep Matas, ja va avisar que el seu conjunt anava perdent masses jugadors durant els partits que estan disputant del torneig de la segona catalana. A més a més, si li sumem els enfrontaments que han d’anar recuperant entre setmana, el desgast encara és superior. Per aquest motiu, aquest dissabte contra el Tossa, l’equip es va presentar, però degut a les baixes i la falta d’efectius dels torderencs, el partit no es va jugar i els punts van ser per l’equip local.

Qui s’hi va poder disputar partit va ser l’equip de la segona divisió de futbol sala del Futsal Tordera. En aquesta jornada 8 del grup de Girona, van visitar la pista de l’Atlètic Vidreres. Tot i poder remuntar el gol inicial dels locals fins a posar-se amb l’1-2. Els de Vidreres altre vegada van poder capgirar l’electrònic fins al definitiu 3-2.

Apassionant derbi el que vàrem poder viure en directe aquest cap de setmana a través de Ràdio Tordera. El duel de juvenils entre el Futsal Tordera i l’Athletic Club Tordera Parc va acabar amb victòria blanc i vermella per 1-2. L’Athletic aconseguir col·locar-se amb el 0-2 i malgrat que el Futsal va retallar distàncies, l’electrònic ja no es tornaria a moure.

ÚLTIMES NOTÍCIES