IniciAppAquest cap de setmana només dos primers equips disputen partit

Aquest cap de setmana només dos primers equips disputen partit

Els dos sèniors del CEEB Tordera (masculí i femení) descansen i l’hoquei patins finalitzat, només dos primers equips disputen jornada aquest proper cap de setmana.

El dissabte a les 17:00h, el CFTordera li toca fer un dels desplaçaments més complicats del torneig de la segona catalana. Malgrat que el Tossa té una victòria menys que els torderencs, el partit serà igualat tenint en compte en el moment final de competició amb que es troba ja el calendari. L’enfrontament el podreu viure per ràdio i pel canal habitual de Youtube.

El diumenge a les 10:30h serà el torn del Futsal Tordera dins de la segona divisió catalana. En aquesta jornada de la fase regular visiten la pista de l’Atlètic Vidreres “B”. El conjunt selvatà es troba en una situació similar a la classificació que els torderencs amb el mateix balanç de victòries i derrotes però en canvi els grocs i vermells tenen dos partits menys.

Per acabar també us destaquem el derbi juvenil de Futbol Sala que tindrà lloc demà dissabte al pavelló dels Països Catalans. A les 19:00h s’enfronten el Futsal Tordera i l’Athletic Club Tordera Parc dins del seu campionat de lliga.

ÚLTIMES NOTÍCIES