IniciAppEl torderenc Àngel Torrelles va aconseguir en el seu moment realitzar els...

El torderenc Àngel Torrelles va aconseguir en el seu moment realitzar els 100 quilòmetres en pista

Una fita esportiva que com mínim té 40 anys de vigència i que no tothom pot acreditar. El torderenc Àngel Torrelles dins l’entrevista del Show diari d’aquest dilluns, va explicar el seu llarg currículum com a participant i organitzador de diferents proves de resistència. Dins de la llista de maratons, marxes populars i proves d’atletisme que havia completat, cal destacar els 100 quilòmetres en pista (250 voltes en pita de 400 metres). Ell mateix explicava com va viure aquest repte.

Torrelles cent pista 1

Entre altres proves que va completar Torrelles en el seu moment cal destacar la Marató de Barcelona, el campionat del món dels 100 km a Palamós, els 100 km a l’Alt Maresme o la Matagalls-Montserrat entre d’altres. Precisament el torderenc precisava com vivia aquest tipus de proves sense cap tipus de pressió. Com per exemple l’experiència que va viure en el campionat del món de Palamós on fins i tot va aturar-se a fer un cafè amb més corredors i arribar a la meta arrossegant a un altre participant.

Torrelles cent pista 2

Per acabar el “currículum” de l’Àngel ell comentava que havia jugat a futbol i també havia patinat. Una entrevista completa que la podeu recuperar en vídeo a través de la web de la ràdio.

ÚLTIMES NOTÍCIES