IniciAppEl precandidat Lluís Fernàndez i Alà disposa a Tordera de dues seus...

El precandidat Lluís Fernàndez i Alà disposa a Tordera de dues seus per recollir signatures

L’empresari català Lluís Fernàndez i Alà ha iniciat el procés de recollida de signatures per poder presentar la seva candidatura a les eleccions a la presidència del FCBarcelona. El nostre municipi ha estat escollit per instal·lar-hi dues seus per recollir els avals d’aquest projecte. El director de la campanya i promotor és en Joan Manel Guillén compartia la filosofia i l’eslògan amb què viuen el projecte “Passió, seny i planter”.

Guillen candidatura fcb 1

Guillén explicava el procés de recollida de signatures que segueixen actualment on en total compten amb 70 punts de recollida arreu de Catalunya.

Guillen candidatura fcb 2
Una de les propostes estrelles del programa electoral de Lluís Fernàndez i Alà és un protocol centrat en el retorn del públic a les instal·lacions blaugranes consensuat amb l’epidemiòleg Oriol Mitjà. Ell mateix l’explicava pels micròfons de Ràdio Tordera.

Guillen candidatura fcb 3

La Farmàcia Lucea i la Perruqueria Canals són els dos punts torderencs on els socis del Barça poden dipositar la seva signatura en suport a Lluís Fernàndez fins a l’11 de gener. En total es necessiten 2.257 signatures necessàries per ser proclamats candidats a la presidència.

ÚLTIMES NOTÍCIES