IniciAppEl Jovent Republicà de Tordera presenta una moció contra l’addició al joc

El Jovent Republicà de Tordera presenta una moció contra l’addició al joc

El Jovent Republicà de Tordera presenta al proper Ple Municipal de desembre, juntament amb Esquerra Republicana i Gent de Tordera, una moció per fer front a l’addicció al joc a través de l’elaboració d’una ordenança municipal i de programes de formació i sensibilització.

L’objectiu de la moció és tractar l’addicció al joc pedagògicament i fer èmfasi en l’efecte que té aquesta sobre la joventut. La millor manera de combatre-la es troba en el marc educatiu i és per això que a més de proposar diferents mesures com les limitacions d’horaris, la prohibició de publicitat dins el terme municipal de Tordera, o formació per la Policia Local, hi destaquen la creació de campanyes de sensibilització, conscienciació i formació a les joves de Tordera. Escoltem el portaveu de Jovent Republicà, Oriol Martori.

martori apostes 1

Segons diu, la millor manera de combatre-la es troba en el marc educatiu i és per això que a més de proposar diferents mesures. Ho explica el portaveu de l’organització.

martori apostes 2

El Jovent Republicà de Tordera son plenament conscients de les conseqüències de les accions que aquestes grans multinacionals causen a les joves i per això seguiran combatent i condemnant-les. La moció es presentarà en el plenari d’aquest dijous, 17 de desembre.

ÚLTIMES NOTÍCIES