IniciAppLa Generalitat destinarà 280.000 euros per les despeses del temporal Glòria a...

La Generalitat destinarà 280.000 euros per les despeses del temporal Glòria a Tordera

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern Meritxell Budó va visitar ahir Tordera per anunciar l’import que la Generalitat subvencionarà en matèria de les despeses dels danys ocasionats pel Glòria. El govern destinarà a Tordera la quantitat de 280.000€ que es sumaran a les subvencions rebudes per part de la Diputació de Barcelona i Agència Catalana de l’Aigua. La consellera Budó exposava així els motius de la visita.

budó 1

L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia valorava molt positivament la visita i especialment la notícia que la generalitat destinarà 280.000 euros a Tordera per les despeses del Glòria.

alcalde gloria

Meritxell Budó, també va signar ahir un conveni de cooperació amb el govern espanyol per gestionar els ajuts destinats a pal·liar els efectes dels temporals Dana, a l’octubre de 2019, i Glòria, el gener 2020, a Catalunya. Mitjançant aquest conveni, ha explicat la consellera, “es posarà a disposició dels ens locals 37 milions d’euros”, xifra que s’afegirà “als 35 milions que el Govern de la Generalitat ja ha destinat a la mateixa finalitat. Durant la seva visita a Tordera, Budó també va destacar la necessitat que els pressupostos incloguin un fons propi per reparar els danys de catàstrofes naturals.

budó 2

 Budó va visitar, juntament amb la ministra Darias, les obres als ponts viari i ferroviari entre Blanes i Malgrat de Mar, i després es va desplaçar a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES