IniciAppJudith Toronjo aconsegueix el suport de la militància jove a la segona...

Judith Toronjo aconsegueix el suport de la militància jove a la segona volta de les primàries

Els afiliats de Junts per Catalunya a la demarcació de Barcelona ja han decidit, amb el 69% de la participació (2.299 persones d’un cens de 3.287), les vuit persones que acompanyaran la candidata Laura Borràs als llocs de sortida de la llista per a les eleccions del 14 de febrer.

La decisió dels afiliats de la formació és, doncs, que el fins ara president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, sigui el número 2 de Borràs en la llista per Barcelona seguit de l’ex-consellera i regidora a Barcelona Elsa Artadi, l’advocat i diputat  Jaume Alonso-Cuevillas, el conseller de Polítiques Digitals Jordi Puigneró, el conseller a l’exili Lluís Puig, la consellera de Presidència Meritxell Budó, el conseller de Territori Damià Calvet i l’ex-cap de gabinet del president Carles Puigdemont, Josep Rius.

La torderenca Judith Toronjo, secretària general de la JNC, ha aconseguit uns grans resultats amb 264 vots, el 11,48% dels emesos sent la 14ena més votada. Toronjo es presentava com la veu jove de les primàries i valora molt positivament el suport aconseguit.

balanç judith

Ara l’executiva nacional de Junts omplirà els 116 llocs restants a la llista i la podrà corregir, si aconsegueix l’aval dels militants, tot seguint criteris de paritat de gènere, representació territorial i pluralitat ideològica.

ÚLTIMES NOTÍCIES