IniciAppUn restaurant de Girona, propietat d’un torderenc, denuncia la consellera de Salut...

Un restaurant de Girona, propietat d’un torderenc, denuncia la consellera de Salut per les pèrdues econòmiques derivades de la Covid19

Un restaurant de Girona propietat d’un fill de Tordera, l’Albert Caupena, ha denunciat a la consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, per les pèrdues econòmiques ocasionades pel tancament de la restauració a causa de la pandèmia del coronavirus. El document presentat al jutjat denúncia pèrdues directes de més de 42.000 euros, juntament amb una suma de 15.000 euros de beneficis. El restaurant sosté que Vergés va adoptar aquestes mesures restrictives per “interessos partidistes”, ja que volia “continuar amb els contractes milionaris adjudicats a dit per la Generalitat”. En aquest sentit, la denúncia, a més dels delictes de prevaricació, incorpora els de malversació i tràfic d’influències perquè diu que “els indicadors sanitaris” els gestiona l’empresa privada Ferroser, filial de Ferrovial. Escoltem Albert Caupena en declaracions a la COPE.

Albert Caupena

D’aquesta manera, conclou que l’ordre del tancament del sector de la restauració, considerant que eren gairebé “els únics culpables dels elevats índexs de contagis”, es fa d’acord amb uns indicadors proporcionats per “empreses amb interessos econòmics en el cas”.