IniciAppL’Hospitalització a Domicili pot reduir el deteriorament funcional hospitalari si s’escurça l’estada...

L’Hospitalització a Domicili pot reduir el deteriorament funcional hospitalari si s’escurça l’estada hospitalària prèvia

El servei d’Atenció Domiciliària Integral de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha elaborat un estudi en el qual analitza el deteriorament funcional en pacients ingressats al domicili.

L’estudi, que porta per títol Repercusión en la capacidad funcional del ingreso en Hospitalización a Domicilio en pacientes mayores de 80 años, es va realitzar sobre una mostra de 168 pacients majors de 80 anys, el 52.4% eren homes, ingressats al seu domicili. Els resultats de la investigació han posat de manifesta que l’Hospitalització a Domicili pot reduir el deteriorament funcional hospitalari si s’escurça l’estada hospitalària prèvia.

En l’actualitat, la CSMS disposa de tres unitats d’hospitalització a domicili que donen cobertura al 80% del seu territori de referència. A l’Hospital de Calella es va iniciar l’activitat a finals del 2007 i a l’Hospital de Blanes a finals del 2013. Aquesta modalitat d’atenció s’ha consolidat com una alternativa real a l’ingrés convencional.

ÚLTIMES NOTÍCIES