IniciAppAquest dissabte el CPTordera comença la temporada a l’OK Lliga Plata amb...

Aquest dissabte el CPTordera comença la temporada a l’OK Lliga Plata amb una de les plantilles més jove del grup

Amb divuit anys com edat mitja a pista en algun dels partits de pretemporada, el Club Patí Tordera inicia el seu curs de manera oficial aquest dissabte al parroquial. Amb algunes cares noves a l’equip, amb canvi de rol dels entrenadors i amb la majoria de la base de l’equip consolidada de temporades anteriors, els torderencs rebran el Sant Cugat amb el repte de començar amb les millors sensacions possibles. El tècnic Tete Hugas qualificava d’equip valent el conjunt que està dirigint.

Hugas inici cpt 1

Hugas precisava que l’objectiu del Tordera ha de ser guanyar tots els partits i afronta jornada rere jornada amb la màxima il·lusió i respecte.

Hugas inici cpt 2

Tete Hugas farà tàndem amb el fins ara primer entrenador torderenc Xavi González que continuarà dins de l’staff tècnic. Pel que fa a l’accés al Pavelló Parroquial, des del club recorden que han dividit les graderies amb sis zones (3 pels aficionats locals i 3 pels visitants) i que en cap moment es creuen entre elles amb aforament limitat. A més es demana que s’hi vagi amb antelació. L’enfrontament serà a les 19:45h i una temporada més,

Ràdio Tordera des de somcpt amb Xavi Serra, Pol Roig i Erola Castañeda seguiran tots els partits a casa i fora.

ÚLTIMES NOTÍCIES