IniciAppTordera estrena la plaça 1 d’octubre

Tordera estrena la plaça 1 d’octubre

Tordera ja té plaça 1 d’Octubre. El consistori va fer efectiu ahir el canvi de nomenclatura de l’espai del mirador de la plaça de l’Església que passarà a dir-se plaça 1 d’Octubre. L’acte va consistir en una lectura de textos a càrrec de l’actriu i narradora Jordina Biosca, el descobriment d’una placa amb el nou nom del mirador i es va tancar amb un parlament de l’alcalde. Joan Carles Garcia va posar en valor el mandat de l’1 d’octubre i el que representa aquest nou espai urbà torderenc.

balanç 1 octubre 1

Amb aquest canvi de nom  a “Plaça 1 d’Octubre” es dona compliment a la moció aprovada pel ple de l’Ajuntament de 27 de setembre de 2018, quan a petició de l’ANC, es demanava la col·locació d’una placa commemorativa al pavelló de països catalans i la definició d’un espai simbòlic com a record de l’1 d’octubre. El portaveu de l’ANC, Quim Bou i la portaveu d’Omnium, Montse de Diego es mostraven satisfets amb la nova plaça 1 d’octubre.

balanç 1 octubre 2

L’acte es va celebrar atenent les mesures sanitàries per minimitzar riscos de contagi, com mantenir la distància de seguretat , la neteja de mans o l’ús obligatori de la mascareta.

ÚLTIMES NOTÍCIES