IniciAppPau Martínez s'incorpora a la files de l'Andorra

Pau Martínez s’incorpora a la files de l’Andorra

El Futbol Club Andorra presidit per Gerard Piqué, va lligar el fitxatge de Pau Martinez procedent del filial del RCD Espanyol, el passat dimecres 5 d’agost.

Martinez, en els primers passos de la seva trajectòria, va vestir la indumentària groc i vermella, per tant va defensar els interessos del Club Futbol Tordera, malgrat això, el seu fitxatge per la Damm Futbol Base no es va fer esperar. L’any 2011, el Futbol Club Barcelona, va tancar l’operació del futbolista blanenc. Martinez, va formar part de la pedrera blaugrana fins l’any 2018, moment en què el jugador es va incorporar a les files del juvenil de l’Espanyol.

El darrer curs esportiu, Martinez va gaudir d’oportunitats amb el filial de l’entitat amb seu a Cornellà. De fet, es va acabar consolidant a la dinàmica de l’Espanyol B, conjunt on va finalitzar la temporada amb un registre de 2 gols anotats en 19 partits disputats.

Tot i que transfermarkt assigna a Pau Martínez un valor de mercat d’uns 50 mil euros, l’extrem dret va arribar lliure a l’entitat andorrana.

El jugador va entrar en contacte amb els seus companys al llarg del primer entrenament que va realitzar el mateix 5 d’agost a Prada de Moles. Respecte la seva incorporació, el jugador afirma que “la rebuda ha estat molt bona”.

Per altra banda, pel que fa al projecte esportiu, el futbolista assegura que “tenia ganes de formar-hi part perquè és molt ambiciós”.

El tècnic del FC Andorra, Nacho Castro, ha pogut intercanviar paraules amb el recent arribat, a qui li ha transmès confiança i molta tranquil·litat per tal de d’afavorir que comenci la pretemporada assentat al conjunt.

ÚLTIMES NOTÍCIES