IniciAppL’exentrenador, exjugador i excordinador, Oriol Martori, deixa el CFS Tordera després de...

L’exentrenador, exjugador i excordinador, Oriol Martori, deixa el CFS Tordera després de 7 anys

L’Oriol Martori, una peça clau del Futsal Tordera, va fer oficial tot just ahir amb un escrit que va penjar al seu instagram, la seva desvinculació de l’entitat.

El comunicat deia el següent:

“Toca tancar etapes. 7 anys dins d’un club que m’ho ha donat tot. És moment de buscar la motivació en altres àmbits i tornar més endavant al futbol sala, més fort que mai. Ens veurem aviat a les pistes amb la pissara en mà. Gràcies família, no deixeu de créixer. Us estimo!”

El seu pas per l’entitat torderenca es remunta al 2013, etapa en què Martori, era un jugador més del club.

Tot i això, a mesura que el temps transcorria, Oriol Martori adquiria rols de més importància al Club Futsal Tordera. El seu sacrifici i la seva passió envers el futbol sala el van portar a desplegar el rol d’entrenador a l’entitat i a posteriori, a adoptar el paper de coordinador.

Tanmateix, de forma excepcional, Oriol Martori va ser seleccionat per a formar part del col·lectiu de seleccionadors de Girona de la categoria aleví.

Martori, en declaracions a Ràdio Tordera, ens explica els motius que l’han incitat a deixar el Futsal Tordera.

martori marxa 1

Per altra banda, Martori ens detalla en quina situació es troba actualment el Futsal Tordera i valora l’evolució de l’entitat en aquests darrers 7 anys.

Martori situació 2

Martori, tot i no formar part de l’equip d’organitzadors del torneig 3X3, ens fa cinc cèntims de la situació en la que es troba a hores d’ara el torneig estiuenc.

martori 3×3 3

Des de l’equip d’esports de Ràdio Tordera us mantindrem informats de qualsevol actualització que pugui patir l’acte esportiu de la Festa Major d’enguany (3×3).

ÚLTIMES NOTÍCIES