IniciAppEl CFTordera obre el període de preinscripcions per a la temporada 2020-2021

El CFTordera obre el període de preinscripcions per a la temporada 2020-2021

El Club Futbol Tordera, amb un comunicat que va penjar a les xarxes socials del club, va fer pública, tot just ahir, l’obertura del període de preinscripcions del proper curs esportiu.

Aquestes es podran dur a terme de forma telemàtica, per mitjà d’una sol·licitud que podreu enviar al correu del club (clubfutboltordera14@gmail.com) o bé, presencialment durant el mes de juliol a les oficines del club de 17:00h a 20:00h de dilluns a divendres.

Aquesta temporada, el conjunt torderenc disposarà de les següents categories: escoleta, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil; les quals oferiran una quantitat de places ilimitades per a qualsevol que desitgi vestir l’equipació groc i vermella.

Tanmateix, l’entitat, ha tret recentment a la venta una sèrie d‘accessoris de merchandising que ja estan disponibles a les oficines del club.

  • Gorra
  • Mascareta
  • Samarreta
  • Bufanda

Per a més informació visitin la web oficial del Club Futbol Tordera: www.cftordera.cat, on podreu trobar a l’apartat de notícies el document per a realitzar la inscripció online.

Cal recalcar que aquest divendres 10 de juliol, el Club Futbol Tordera celebrarà la festa d’ascens a segona catalana a partir de les 19:30 a la plaça de l’església de l’ajuntament.

L’equip d’esport de Ràdio Tordera, us mantindrà informats de qualsevol novetat de l’entitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES