IniciAppL’atur es redueix lleugerament a Tordera i se situa al 17,61%

L’atur es redueix lleugerament a Tordera i se situa al 17,61%

Les dades de l’atur publicades per l’Observatori de Treball de la Generalitat indiquen una tendència de disminució en la desocupació a Tordera aquest mes de juny. És la primera baixada registrada de l’atur després de mesos en increment continu. Tot i així, el percentatge de Tordera (17,61%) encara se situa per sobre de la mitjana del Maresme (13%).

Durant el mes de juny a Tordera s’ha registrat una lleugera reducció dels aturats arribant a les 1.420 persones. En comparació al mes de maig, hi ha 6 persones menys en aquesta situació. El coronavirus ha produït que en cosa d’un any hi hagi hagut un augment de més de persones registrades a les llistes de desocupació del municipi. Del total, 612 són homes i 808 són dones.

En comparació a la resta de poblacions veïnes, la tendència ha estat descompensada. A Malgrat de Mar s’ha registrat un augment de 5 persones més en cerca de feina, arribant a les 1.412. A Calella la pujada ha estat de 20 persones, amb un total de 1.510 en situació d’atur. Per altra banda, però, han registrat una disminució d’aturats Blanes (3.471 aturats) i Pineda (2.615).

En general, al Maresme l’atur s’ha reduït aquest mes de juny en 231 persones arribant als 29.617 sense feina.

ÚLTIMES NOTÍCIES