IniciAppPromoció Econòmica convoca comerciants i autònoms a una reunió telemàtica per presentar...

Promoció Econòmica convoca comerciants i autònoms a una reunió telemàtica per presentar la campanya “Ara més que mai jo compro a Tordera, i tu?”

La regidora de Promoció Econòmica, Nàdia Cantero, ha convocat els comerciants, autònoms i pimes de Tordera a una reunió conjunta per tal d’explicar el contingut de la campanya que s’està preparant des de l’Ajuntament amb la voluntat de donar visibilitat al comerç local i reactivar el teixit productiu coincidint amb les fases de desescalada.

La regidora ha avançat als comerciants que part d’aquesta campanya injectarà 7500€ directes al comerciants a través del sorteig de 150 vals regal per valor de 50€. A banda de la injecció directe amb els vals regal, la campanya s’ajudarà de suport gràfic a diferents indrets del municipi i suports a xarxes socials.

Per participar a la reunió (dimarts 2 de juny a les 20:30h o dimecres, 3 de juny a les 15:30h) caldrà que els comerciants i autònoms interessats confirmin la seva assistència al correu promocioeconomica@tordera.cat . En rebre la confirmació, des de Promoció Econòmica se’ls enviarà l’enllaç a la reunió i les instruccions per accedir-hi des dels diferents dispositius possibles.

En paral·lel a la campanya de difusió i visibilitat, l’Àrea de Promoció Econòmica està treballant en una línia d’ajudes especifiques adaptades a les necessitat reals de cada establiment a fi de facilitar el seu manteniment, evitar el tancament de negocis i/o promoure la creació de l’emprenedoria.

ÚLTIMES NOTÍCIES