IniciAppL’Esplai el Garbell és el convidat de la Teranyina aquesta setmana

L’Esplai el Garbell és el convidat de la Teranyina aquesta setmana

En aquesta època difícil per a tots els sectors, les entitats de lleure han hagut de reinventar-se per modificar unes activitats que són per definició presencials i de contacte. Des de l’esplai torderenc s’han adaptat els dissabtes de trobades per sessions virtuals i les colònies tradicionals per les “Confilònies”. Ho explicava una de les monitores de l’esplai, Mayra Di Giorgi.

mayra garbell1

Asseguren que tot i les fases de desconfinament, el final de curs no el podran celebrar amb la trobada que organitzen cada any amb les famílies com a fi de festa. Tot i així, Mayra Di Giorgi assegura que el principal objectiu de tots els monitors i integrants del grup de coordinació és seguir fent casal per tots els nens i nenes.

mayra garbell2

Tot i que ha sigut una experiència diferent, els monitors destaquen que els nens i nenes han rebut molt bé aquest canvi de format del casal. Destaquen que si no es pot recuperar la normalitat el curs vinent, han vist que aquest format telemàtic també permet moltes possibilitats pel lleure.

ÚLTIMES NOTÍCIES