IniciAppTordera arriba a l’esperada “fase 1” del desconfinament

Tordera arriba a l’esperada “fase 1” del desconfinament

Tordera entra avui dilluns en la fase 1 del desconfinament.  És la primera de les tres fases abans d’entrar a la que s’ha etiquetat com a “nova normalitat” per part del govern espanyol. La Generalitat ha publicat què podem fer en aquesta fase primera. Algunes de les quals són les trobades de fins a 10 persones, a casa i a l’espai públic, a 2 metres de distancia i a qualsevol hora.  Es permet també circular lliurement dins de la mateixa regió sanitària, però es recomana fer-ho si és imprescindible.

A nivell comercial, els establiments de menys de 400m2 poden obrir sense cita prèvia i amb un terç de l’aforament, i les terrasses poden obrir amb la meitat de les taules que han d’estar a un mínim de 2 metres i per a grups de màxim 10 persones. Escoltem l’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

alcalde fase 1

Les autoritats sanitàries insisteixen que la ciutadania ha de tenir clar que es va avançant però que la pandèmia no ha acabat. I que cal continuar prenent mesures amb el distanciament físic, les mesures higièniques que donen capacitat per controlar el virus. Que es vol avançar sense haver de tornar enrere en la mesura que es pugui.

ÚLTIMES NOTÍCIES