IniciAppL’Ajuntament controla que no es pugin preus en els serveis funeraris a...

L’Ajuntament controla que no es pugin preus en els serveis funeraris a Tordera

Tot i que els tanatoris estan tancats per a fer vetlles, aquests dies hem vist com augmentava la seva feina degut a la quantitat de defuncions que està provocant la COVID-19. Cabré Junqueras és l’empresa que porta els serveis funeraris a la nostra zona.  Consultada per Ràdio Arenys, assegura que ha multiplicat per cinc la seva activitat durant la crisi del Coronavirus.

Mentrestant, l’Ajuntament de Tordera assegura que estan controlant els preus i serveis de Cabré i Junqueras per tal que no hi hagi abusos. L’empresa funerària assegura que pel que fa a les tarifes no s’han modificat tot i que hi ha conceptes que no es cobren perquè no s’estan realitzant. El que ara s’ofereix majoritàriament, és un servei bàsic.

L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia assegura que el servei està regulat a Tordera i que això no variarà en els propers mesos.

alcalde funeraria 1

Cabré Junqueras es fa càrrec de les morts que es produeixin als punts crítics a causa del coronavirus, com són els hospitals, edificis medicalitzats o centres geriàtrics. Segons la mateixa empresa, des de que va començar l’estat d’alarma, han mort 6 persones de Tordera, tant de COVID-19 com d’altres causes. L’alcalde de Tordera assegura no s’ha produit un creixement d’enterraments respecte altres anys.

alcalde funeraria 2

Des de Cabré i Junqueras recorden que no és obligatori incinerar el cos del difunt i que tant en cas d’enterrament com incineració el Ministeri de Sanitat permet la presència d’un màxim de tres persones. Això però aconsellen que no faci pel risc de contagi que suposa. A l’hora agraeix la comprensió de les famílies en un moment d’excepcionalitat màxima.

ÚLTIMES NOTÍCIES