IniciApp3 detinguts i 1 fugat en una persecució entre Tordera i Palafolls

3 detinguts i 1 fugat en una persecució entre Tordera i Palafolls

Segons informa Ràdio Palafolls i confirmat per fonts de Mossos d’Esquadra, durant un control de carretera de la Policia Local a Tordera la nit de dijous a divendres d’aquesta setmana passada, un vehicle va decidir no aturar-se davant dels senyals dels agents.

A partir d’aquí es va iniciar una persecució. Els fugats van intentar despistar el cos de seguretat agafant diferents rutes, conduint temeràriament i passant per diferents municipis, la qual cosa va obligar als agents torderencs a demanar reforços als diversos cossos policials de la zona i també als Mossos d’Esquadra.

Al seu pas per Palafolls, el vehicle dels fugitius va agafar el camí que porta a la planta potabilitzadora, prop del riu Tordera; una elecció que els va fer quedar atrapats i sense poder avançar.

Segons han explicat des del cos dels Mossos, la Policia Local de Tordera va acabar detenint a 3 individus, però un quart -el conductor del vehicle- va aconseguir fugir. Durant l’operatiu la policia va efectuar diversos trets a l’aire.

Actualment, la investigació segueix oberta i es continua buscant l’individu fugit.

ÚLTIMES NOTÍCIES