IniciAppADIF i Renfe preveuen normalitzar aquesta setmana els trens entre Maçanet i...

ADIF i Renfe preveuen normalitzar aquesta setmana els trens entre Maçanet i Blanes i el bus alternatiu fins a Malgrat

Tordera, igual que molts altres municipis, encara arrossega les conseqüències del temporal Glòria. L’augment sense mesura del cabal de la Tordera va esfondrar el Pont d’en Pixota, que subjectava les vies de tren de la R1. Això va causar l’anul·lació de la circulació de trens entre Malgrat de Mar, Blanes, Tordera i Maçanet. Les empreses responsables de la gestió de les infraestructures i del servei de trens, ADIF i RENFE, han establert aquests dies un servei alternatiu per carretera.

Joan Carles Garcia, alcalde de Tordera, va explicar a Ràdio Tordera que en les converses mantingudes amb el director general de transports i amb Rodalies-Renfe, li van comunicar que de cara a aquesta setmana s’ha de restablir la circulació de trens entre Maçanet fins a Blanes, incloent-hi Tordera. Allà, hi haurà un bus que anirà de Blanes a Malgrat de Mar. També hi ha novetats, direcció Girona. Ho explica Joan Carles Garcia.

alcalde situació tren 1

Per tant, la intenció de les dues empreses gestores és regularitzar, de moment, el servei de bus i poder establir un horari concret. De fet, Joan Carles Garcia ha dit que s’ha posat damunt la taula posar un bus directe de Tordera a Barcelona, una situació encara no confirmada. Escoltem-lo.

alcalde situació tren 2

El projecte de la reconstrucció del pont té un cost d’entre 6 i 7 milions d’euros i encara no té data d’execució. De moment, s’ha establert un servei alternatiu en bus.

ÚLTIMES NOTÍCIES