IniciAppL’atur puja a Tordera en 51 persones el mes d’Octubre

L’atur puja a Tordera en 51 persones el mes d’Octubre

Puja l’atur a Tordera i a la comarca durant el mes d’Octubre. És el segon mes consecutiu que s’incrementa el nombre d’aturats al municipi.

A Tordera, el nombre de persones aturades durant el mes d’octubre ha crescut en 51 persones, una pujada de 4,6% respecte el mes anterior. Ara hi ha un total de 1.158 aturats amb una taxa del 15’51%. Respecte al mateix mes d’Octubre però de l’any passat, l’atur ha pujat disminuït en 32 persones.

El passat mes d’octubre va ser negatiu per a l’ocupació. La llista de persones demandants de feina al Maresme s’ha incrementat fins arribar a les 24.666, 1017 més que al setembre. Aquest augment es reparteix entre tots els sectors econòmics, encara que, pel volum, destaca el sector serveis. En concret, el 86% de les noves inscripcions als serveis d’ocupació comarcals provenen d’aquest sector econòmic. El sector serveis és, a més, el que concentra el 70,3% del total de persones de la comarca que cerquen feina.

El nombre d’aturats registrats a les oficines del Servei d’Ocupació Estatal (SEPE) va augmentar a l’octubre a Catalunya en 14.644 persones, un 3,93 % més respecte a setembre, fet que deixa la xifra total de desocupats en la comunitat en 387.267.

ÚLTIMES NOTÍCIES