IniciAppEl Club Wushu Montnegre ofereixen classes d’autodefensa

El Club Wushu Montnegre ofereixen classes d’autodefensa

El Club Wushu Montnegre és l’entitat entrevistada a l’espai La Terenyina de cada dilluns. A banda de classes de Kung Fu tradicional, el club aposta també per classes d’autodefensa dirigides a qualsevol persona que ho vulgui, amb l’objectiu d’ajudar les persones a defensar-se per exemple si les intenten robar pel carrer. El fundador i instructor Carlos Martinez i el seu fill assegura que no només està dirigit a les dones sinó que engloba a totes les persones que vulgui adquirir aquest coneixements.

wushu

Actualment el wushu s’ha convertit en un esport internacional a través de la Federació Internacional de Wushu (IWUF), que realitza el Campionat Mundial de Wushu cada dos anys.  El Wushu competitiu es compon de dues disciplines: Taolu i Sanda.

Més enllà de la Xina el Wu-Shu cada vegada és practicat a més indrets. Així a Catalunya la seva presència comença a ser més important. L’entrevista amb el Club Wushu Montnegre la podreu escoltar integrament avui a l’espai La Terenyina (10h i 19h) o bé a ràdio a la carta.

ÚLTIMES NOTÍCIES