IniciAppL'Escola d'Adults Renaixença, obre les inscripcions per als nous cursos de formació...

L’Escola d’Adults Renaixença, obre les inscripcions per als nous cursos de formació d’adults per aquest curs 2019/2020

Amb la voluntat de donar sortida i noves oportunitats a totes aquelles persones que volen reprendre els seus estudis, l’Escola d’Adults ofereix novament el curs preparatori per a les proves d’accés a cicles formatius de Grau Mitjà. Aquest curs, que es fa amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, s’adreça a persones majors de 17 anys que no disposen del títol de graduat d’Educació Secundària i que es volen presentar per a la prova d’accés als cicles de Formació Professional. El curs tindrà lloc de dimarts a dijous, de 8:45 h a 13:15 h, a la Biblioteca, a partir de l’1 d’octubre.

El curs finalitzarà a principis del mes de maig amb una prova externa que, un cop superada, equival a l’ESO en l’àmbit laboral i permet accedir als cursos Formació Professional de grau mitjà.  Els bons resultats assolits a les cinc edicions anteriors avalen aquest recurs com una bona oportunitat per millorar el currículum formatiu de tots aquelles persones que busquen feina i que en el seu dia no van acabar els estudis.

Per altra banda, l’Escola d’Adults Renaixença seguirà oferint aquest any els cursos de neolectors en llengua castellana (dilluns i dimecres de les 15:15 h a les 17:15h), curs de català escrit (dimarts de les 9:30 h a les 11:30 h), el curs d’anglès elemental (dilluns d’11 a 13h) i també un curs d’informàtica, en dos nivells (el primer nivell es farà els dilluns de les 9 a les 11 h mentre que el segon es farà el dilluns de les 11 a les 13h). Tots aquests cursos començaran el dia 7 d’octubre i es faran a la Biblioteca.

 

Les inscripcions i la matrícula per als cursos que ofereix l’Escola d’Adults Renaixença és de 25 € (en el cas del curs preparatori per a les proves d’accés als cursos de grau mitjà serà de 25€ per bloc –lletres i ciències-).

Es podran formalitzar entre el 17 i el 24 de setembre, de 9:30 h a 12:30 h a la Biblioteca. Les places seran limitades, s’atendran per ordre d’arribada i per dur-los a terme caldrà un mínim de deu alumnes.”

ÚLTIMES NOTÍCIES