IniciAppJunts per Tordera amb el candidat Joan Carles Garcia es presenta sota...

Junts per Tordera amb el candidat Joan Carles Garcia es presenta sota el lema “Fem-ho Junts”

Durant aquesta campanya electoral Ràdio Tordera entrevista a tots els candidats que es presenten en les eleccions municipals del diumenge, 26 de maig.

En aquesta segona setmana de campanya seran entrevistats els candidats que ja comptaven amb representació municipal.

Avui divendres, és el torn de Junts per Tordera és el nou nom de la candidatura que encapçala l’actual alcalde Joan Carles Garcia que anteriorment estava sota el nom de CiU. A les posicions altes de la llista repeteix Josep Llorens i Bàrbara Vergés però entren moltes cares noves com Nadia Cantero, Pau Megias i Víctor Martín que busquen fer una renovació del partit que ha governat les últimes legislatures a Tordera.

Junts per Tordera es presenta amb el lema “Fem-ho Junts”. Segons el candidat Joan Carles Garcia un missatge de consens i acords per tirar endavant Tordera.

garcia entrevista 1

Entre les propostes bandera de la candidatura, Joan Carles Garcia proposen completar la ronda de circumval·lació del municipi, que millorarà la mobilitat a Tordera.

garcia entrevista 2

L’entrevista amb el candidat de Junts per Tordera, Joan Carles Garcia la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 del matí i les 7 de la tarda o a través de pàgina www.radiotordera.cat. Ràdio Tordera completa avui les entrevistes amb els candidats i candidates, coincidint amb la campanya electoral.

ÚLTIMES NOTÍCIES