IniciAppLes direccions dels centres públics de Tordera asseguren que no tenen cap...

Les direccions dels centres públics de Tordera asseguren que no tenen cap coneixement de la creació d’un Institut-Escola al municipi

El possible projecte d’institut-escola a Tordera centra el darrer dia de campanya electoral. Les direccions dels centres públics i concertats de Primària i de Secundària de Tordera han manifestat a través d’un comunicat informatiu que no tenen cap coneixement per part del departament d’ ensenyament de la creació d’un Institut-Escola al municipi.

Els directors i directores de les escoles i instituts públics asseguren que les notícies que s’estan difonent darrerament per part de diferents grups polítics, no tenen cap fonament. El comunicat s’ha fet arribar als delegats dels centres públics i AMPA per què en tinguin coneixement.

Paral·lelament, des de la regidoria d’ensenyament han volgut deixar constància que en data 06/02/19, el Director General de Centres Públics i el Directors dels Serveis Territorials van manifestar a l’Alcalde de Tordera i al regidor la intenció de recuperar a mig termini el projecte d’Institut-Escola promès a moltes famílies, tal com s’està fent en molts altres municipis de Catalunya.

L’Ajuntament assegura que aquesta informació es va transmetre des del consistori a les direccions dels centres afectats.

ÚLTIMES NOTÍCIES