IniciAppCUP Tordera reclama noves maneres de fer al poble i sortir de...

CUP Tordera reclama noves maneres de fer al poble i sortir de la dinàmica dels darrers 24 anys

La CUP Tordera va realitzar dissabte el seu acte central de campanya. L’acte va servir per presentar el seu programa electoral, que segons la CUP vol provocar un canvi de 180 graus a Tordera, desbordant-la de transparència, bon govern, d’inclusivitat, cultura, educació en tots els àmbits, millorant la cura que tenim dels més febles i necessitats, petits i grans, i repensant-ho tot per a millorar-ho, sortint de la dinàmica de fa 24 anys. Ho explicava per Ràdio Tordera, la número 2 de la candidatura, Cristina Agell.

Acte cup 1

La CUP insisteix que cal repensar la gestió mediambiental i urbanística del municipi. Sobre possibles pactes postelectorals, Agell assegura que tenen la mà estesa a les forces d’esquerres que vulguin impulsar una nova manera de fer al municipi.

acte cup 2

L’acte va comptar amb la presència de la diputada al parlament de Catalunya, Maria Sirvent, qui va donar suport a la candidatura torderenca. Sirvent apunta que la CUP és l’única candidatura que pot fer entrar aire fresc a l’Ajuntament.

acte cup 3

El local de l’esplai de la gent gran va ser l’escenari de l’acte, que inicialment estava previst a la plaça concòrdia. L’acte que va comptar amb els parlament de diversos membres de la llista, va acabar amb l’actuació musical de Sergi Andrades. 

ÚLTIMES NOTÍCIES