IniciAppCiutadans es presenta a les municipals amb l’objectiu de fer “un Tordera...

Ciutadans es presenta a les municipals amb l’objectiu de fer “un Tordera de tots i per a tots”

El passat divendres 17 de Maig va ser el torn de la presentació de la candidatura municipal de Ciutadans Tordera (C’s). L’acte, que va ser el primer en campanya de la nova candidatura, es va realitzar a la Biblioteca de Tordera amb l’objectiu principal de presentar les persones que formen la llista i les propostes del grup a les municipals 2019. L’acte va comptar amb la intervenció de la cap de llista, Míriam Rocabruna i diversos membres de la candidatura, amb la presència de Sergio Sans, diputat al parlament de Catalunya.

Rocabruna, cap de llista de C’s Tordera, afirmava que el seu objectiu és fer “un Tordera de tots i per a tots” .Rocabruna demana una auditoria integral per saber “amb quants diners s’estarà treballant”. A més, també el foment comercial i industrial del municipi.

presentacio cs 1

A l’acte de presentació també hi van intervenir gent de la llista. Aurora Rodríguez, n’és una d’elles. En aquest cas, Rodríguez va parlar envers les urbanitzacions i els barris de Tordera, que proposava fer estudis per saber què faltava a les urbanitzacions, per tal d’ajudar, en clau de seguretat i transport. Finalment, Èric Pérez explicava que, segons ell, tot i que ha augmentat el nombre de gent, hi ha menys propostes educatives”.

presentació cs 2

Aquest diumenge, C’s Tordera també va instal·lar una carpa informativa a la Pista de L’Amistat.

ÚLTIMES NOTÍCIES