IniciAppMés Tordera amb el candidat Xavier Pla es presenta sota el lema...

Més Tordera amb el candidat Xavier Pla es presenta sota el lema “Anem a més”. El partit obre la ronda d’entrevistes de campanya.

Durant aquesta campanya electoral Ràdio Tordera entrevista a tots els candidats que es presenten en les eleccions municipals del diumenge, 26 de maig.

En aquesta primera setmana de campanya seran entrevistats els candidats sense representació municipal.

Avui dilluns, és el torn de Més Tordera és una de les noves candidatures que han sorgit per aquestes eleccions a Tordera. El seu cap de llista és el regidor no adscrit Xavier Pla i és seguit de Sergi Masó i Sílvia Mateos, també regidora no adscrita després de que els dos candidats deixessin Esquerra Republicana.

Més Tordera es presenta amb el lema “Anem a Més”. Segons Xavier Pla un crit optimista pel municipi.

Pla entrevista 1

Sobre propostes bandera de la candidatura, Xavier Pla en destaca el Consell de Salut i fer un catàleg de masies com a punt de partida per un nou model de pagesia.

Pla entrevista 2

L’entrevista amb el candidat de Més Tordera, Xavier Pla la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 del matí i les 7 de la tarda o a través de pàgina www.radiotordera.cat. Demà serà el torn de la candidata de Ciutadans, Míriam Rocabruna.

ÚLTIMES NOTÍCIES