IniciNoticiesPolíticaCol·laboració entre Tordera i el Consell Comarcal pel Servei de Mobilitat Internacional...

Col·laboració entre Tordera i el Consell Comarcal pel Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme

L’Ajuntament de Tordera aprova continuar la col·laboració amb el Consell Comarcal del Maresme en el conveni de gestió del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme en el nostre municipi. Un servei comarcal en el que l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament hi participa des del seu inici.

Aquest nou conveni, que de moment tindrà una duració des del 2018 fins 2021, recull els termes i condicions d’un servei que ve funcionant des de l’any 2012 i on hi participen la majoria dels ajuntaments de la comarca del Maresme. des de l’Àrea de Joventut es pretén millorar la comunicació d’aquest servei entre els i les joves del municipi, oferint a aquest col·lectiu, a part de les oportunitats en matèria de mobilitat internacional que els ofereix el propi servei, una activitat concreta en el municipi. Ahir el plenari va aprovar una modificació de la quota anual del servei, ho explicava la regidora de joventut, Bàrbara Vergés.

mobilitat barbara

Els regidors de l’oposició van valorar positivament aquest servei. Escoltem els regidors no adscrits, Sílvia Mateos, Xavier Pla, i José Carlos Villaro, el regidor del PP, Xavier Martin, el regidor de Som Tordera-Entesa, Salvador Giralt, la regidora d’Esquerra, Anna Serra i el regidor del PSC, Rafa Delgado, respectivament.

mobilitat partits

 Si voleu rebre més informació sobre aquest servei, podeu enviar un correu electrònic a mobilitat@ccmaresme.cat, o bé posar-vos en contacte amb el Casal de Joves de Tordera, on us donaran tota la informació que necessiteu respecte aquest servei i altres informacions del vostre interès.

ÚLTIMES NOTÍCIES