IniciNoticiesEntitatsERC presenta l’acte “El Despertar de Tordera” tret de sortida a les...

ERC presenta l’acte “El Despertar de Tordera” tret de sortida a les municipals 2019

Aquesta tarda tindrà lloc l’acte “El Despertar de Tordera”, un esdeveniment organitzat per Esquerra Republicana, Gent de Tordera i Jovent

Republicà on es presentarà el moviment T20 i la persona candidata per les properes eleccions municipals del mes de maig, que serà Marta Paset. Jordi Romaguera, regidor d’ERC de Tordera, ens explica el significat del nom de l’acte “el despertar de Tordera”.

eldespertardetordera1

El lloc on es mostrarà públicament aquest projecte serà el restaurant La Masia de Tordera (antiga Granja Pilar) amb un acte obert a tot el públic i estructurat en tres parts: de 19:30-20:00h Benvinguda, on els assistents podran conversar amb l’equip i aportar idees al espai “Digues la Teva”, de 20:00-20:35h els Parlaments, i finalment de 20:35-21:00h un refrigeri gratuït per als assistents. Jordi Romaguera, ens explica com es presenta l’acte.

eldespertardetordera2

El moviment T20 pretén obrir amb aquest acte un espai on parlar, escoltar, dialogar i debatre qualsevol àmbit o aspecte relacionat amb Tordera, seguint amb la campanya de Digues la Teva iniciada l’abril del 2018. L’objectiu és fer d’aquest acte un espai més de participació ciutadana, amb l’aportació d’idees, queixes o preocupacions.

eldespertardetordera3

 Alhora, es vol mostrar la candidata de la formació, Marta Paset, qui va ser escollida en l’assemblea del passat diumenge per unanimitat de la formació republicana.

ÚLTIMES NOTÍCIES