IniciNoticiesCulturaXerrada sobre Miquel Martí i Pol en el 15è aniversari de la...

Xerrada sobre Miquel Martí i Pol en el 15è aniversari de la seva mort

Aquest mes de novembre es commemoren 15 anys de la mort del Miquel Martí i Pol. De la mà del professor Roger Canadell (Universitat Oberta de Catalunya) es vol recordar l’univers poètic i la figura del poeta de Roda de Ter. Aquesta tarda a la biblioteca es farà una xerrada i es parlarà de l’espectacle “Seqüència MMP” que s’estrenarà al Teatre Clavé de Tordera el proper diumenge 18 de novembre, una producció del Teatre Clavé i del qual el  Roger Canadell s’ha encarregat de la dramatúrgia.

Precisament, Roger Canadell, serà la persona encarregada de parlar avui sobre la figura de Miquel Marti i Pol. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro explica que uns dels objectius dels actes previstos és recorda la persona i obra de Martí i Pol i la seva vinculació amb Tordera.

xerrada miquel marti i pol 1

Sobre la figura de Miquel Marti i Pol, Josep Navarro destaca la seva generositat i humanitat. 15 anys després de la seva mort, Navarro creu que caldria impulsar més la seva figura i que fos reconeguda per tots l’àmbit cultural i popular.

xerrada miquel marti i pol 2

La xerrada sobre Miquel Martí i Pol serà avui a càrrec del professor i dramaturg, Roger Canadell a la biblioteca de Tordera a les 19:30h.

ÚLTIMES NOTÍCIES