IniciNoticiesCulturaLa biblioteca acull avui una xerrada sobre la Marató de TV3 i...

La biblioteca acull avui una xerrada sobre la Marató de TV3 i demà un espectacle de contes participatius i teatre d’ombres

La 27a edició de la Marató de TV3 es farà el diumenge 16 de desembre i estarà dedicada al càncer. El 2016, a Catalunya, s’estima que 38.500 persones van ser diagnosticades de càncer, 10.425 de les quals no van sobreviure. El càncer representa la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones. Per parlar sobre la Marató de TV3, la biblioteca de Tordera acull avui una xerrada informativa amb la psicòloga, Elena Julian Mayayo a les 19:30h a la sala polivalent.

Demà, l’equipament cultural prepara un espectacle de contes participatius i teatre d’ombres a càrrec de Ruth Tururuth. La Ruth Tururuth us convida a passar una bona estona de la mà de contes tradicionals de la nostra cultura. Una sessió pensada per als més petits, on les cançons, el teatre d’ombres i la participació dels oients son els ingredients idonis per fer d’aquesta trobada una experiència única.

L’espectacle està adreçats a nens i nenes a partir de 3 anys i començarà a les 18:00h. Cal inscripció a la mateixa biblioteca.