IniciNoticiesEsportsLa Colla Castellera de l’Alt Maresme té engegada una campanya d’acompanyament i...

La Colla Castellera de l’Alt Maresme té engegada una campanya d’acompanyament i assajos pel concurs de castells de Torredembarra

Després de la diada històrica viscuda a Calella aquest passat cap de setmana, la Colla Castellera de l’Alt Maresme té una iniciativa en marxa per demanar a la gent del territori maduixot que assisteixi als assajos especials d’avui i demà a l’escola Sant Jordi de Pineda i a més a més, per de cara al concurs de castells de dissabte a Torredembarra, facilitaran el viatge a totes aquelles persones que els vulguin acompanyar. Us hi podeu escriure a través d’un formulari que trobareu a través de les xarxes oficials de la colla. Un autocar gratuït sortirà des de les 7 poblacions implicades, s’obsequiaran els acompanyants amb una samarreta de la colla i dinar una vegada finalitzat el concurs. Jan Torrent membre dels maduixots explica l’objectiu d’aquesta iniciativa.

Torrent maduixots concurs 1

Torrent comentava que el principal repte per la colla al concurs de Torredembarra es poder viure i gaudir l’experiència d’un format de diada diferent i es treia el cartell de favorits.

Torrent maduixots concurs 2

Avui a les 20h tindrà lloc un primer assaig obert especial amb components d’altres colles castelleres i demà divendres el mateix.

ÚLTIMES NOTÍCIES