IniciNoticiesEsportsLa regidoria d'esports arrenca una nova temporada amb millores a les instal·lacions...

La regidoria d’esports arrenca una nova temporada amb millores a les instal·lacions esportives

Des de ja fa unes setmanes les entitats i clubs esportius ja treballen intensament per afrontar aquesta temporada 2018-19. De fet alguns dels primers equips ja competeixen des de principis de mes. Qui tampoc s’ha aturat i ha treballat intensament per tal de que tot estigui amb les perfectes condicions han estat els tècnics i regidoria d’esports de l’Ajuntament. La regidora d’aquest departament Bàrbara Vergés comentava que han estat uns mesos intensos d’estiu ja que cada vegada més, els clubs no s’aturen i aprofiten per organitzar tornejos o esdeveniments. 

Verges esports 1

Tot i que el ritme no afluixa, des de la regidoria d’esports s’aprofita l’aturada fer millores i manteniment a les instal·lacions esportives. Precisament des d’aquests darrers dies s’estan cobrint els laterals de les pistes cobertes de Sant Pere i Sant Andreu. Vergés explicava les tasques que s’han dut a terme i agraïa la implicació i demandes de les entitats.

Verges esports 2

Més d’un miler d’esportistes són els que s’han comptabilitzat que practicaran esport repartits amb una vintena de clubs torderencs.

ÚLTIMES NOTÍCIES