IniciNoticiesCulturaLa proclamació dels nous representats del pubillatge local, el correfoc i el...

La proclamació dels nous representats del pubillatge local, el correfoc i el pregó, principals actes de Festa Major a la vigília de Sant Bartomeu

Amb la vigília de Sant Bartomeu, arriben els dies plens d’actes de Festa Major al municipi. A dos quarts de 8 del vespre es farà la proclamació dels representants del pubillatge local 2018, a la Plaça de la Concòrdia. Per segon any consecutiu a més d’escollir els nous Pubilla i Hereu de Tordera, també es proclamarà la Pubilleta i l’Hereuet.

A les 10 de la nit començarà el correfoc de la Colla de Diables de Tordera. El recorregut serà el següent: carrers Faura, Sant Bartomeu, Ciutadans, Creus, Santa Llúcia, Folch i Torres, Camí Ral, Doctor Trueta, Sant Ramon, Ciutadans i Plaça de l’Església. . En parlaven del correfoc la Maribel Tarifa presidenta de l’entitat i l’Ivan Romero el vicepresident.

diables correfoc

 Aquest serà un acte especial en un actuació única, degut a la celebració del 25è aniversari de la colla. Enguany, a més, aquesta mateixa entitat serà l’encarregada de dur a terme el Pregó de Festa Major de Tordera i donar el tret de sortida oficial a la Festa Major. Això serà un cop acabat el correfoc, sobre les 11 de la nit, des del balcó de l’Ajuntament de Tordera. Sílvia Català és regidora de festes.

pregoners silvia

Just després del discurs, arriba una de les novetats d’enguany en quant a entreteniment musical. A partir de les 23:30h i fins dos quarts de 3 de la nit, darrera la Plaça de l’Església es durà a terme l’actuació del DJ SENDO. Paral·lelament, també a les 23:30h, començarà ball amb els grups de versions Salseta orquestra i Dalton Bang. Al mirador, barraques a carrer de l’Ajuntament de Tordera i entitats locals.

A les 6 de la matinada, els que encara aguantin la nit o els que s’aixequin ben d’hora, tenen una xocolatada popular per esmorzar, a la Plaça de la Concòrdia.