IniciNoticiesEsportsLa secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera organitza dissabte el...

La secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera organitza dissabte el 50è festival de festa major

Aquest proper dissabte 25 d’agost la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera organitza el tradicional festival de patinatge artístic de festa major que any rere any omple les graderies del pavelló de la concòrdia i que enguany arriba a la seva 50ª edició. Josep Romaguera, vicepresident del club, ens explica quina serà la temàtica del festival.

romaguera 1

Tanmateix, Romaguera ens avança alguns dels convidats.

romaguera 2

Romaguera explica que el canvi de dia es deu a un tema de comoditat pel públic del poble, ja que el dia 24 només és festiu a Tordera, i per tant, tots els torderencs que treballin fora del nostre poble, no podien gaudir del festival. D’aquesta manera, des de la secció de patinatge artístic del CP Tordera esperen que el fet de celebrar-lo el dissabte 25, faci que més torderencs es puguin acostar al parroquial a gaudir de la 50ª edició d’aquest tradicional acte de festa major del nostre poble.

L’acte començarà a les 19:00h de la tarda i finalitzarà al voltant de les 20:45h. Les entrades anticipades ja són a la venda en horari de tardes a les 17:30h a les oficines en el pavelló de la concòrdia en el preu de 4€ i el mateix dia en taquilla 5€.

ÚLTIMES NOTÍCIES