IniciNoticiesEsportsAquest dissabte es celebrarà la diada castellera a la plaça de l’església

Aquest dissabte es celebrarà la diada castellera a la plaça de l’església

Estem en temps de festa major a Tordera, i, com ja és usual, els actes esportius abunden durant aquestes dates al nostre municipi. Aquest dissabte dia 25 d’Agost a les 19:30h és el torn de la Diada Castellera, amb les colles castelleres de l’Alt Maresme i de Sabadell a la Plaça de l’Església.

La de Tordera és una de les places que més il·lusió fa a la colla castellera; de fet, reserven la posada en escena de nous castells al nostre poble, en honor als bons records i a l’estima que en tenen. Ens en parla Esteve Sebastià, cap de colla:

maduixots 1

Un altre aspecte important pels castellers de l’Alt Maresme és la presència a la diada de colles punteres com puguin ser la de Sabadell, ja que tenen un rendiment molt alt i els serveixen de punt de motivació. El mateix Esteve en parlava pels micròfons de Ràdio Tordera:

maduixots 2

Destacar també que des de la colla es farà un assaig obert el divendres abans de la diada, dia 24, al qual s’anima a tot aquell qui vulgui a assistir-hi per fer pinya, aprendre i recolzar a la colla hores abans del gran esdeveniment. Finalment, la colla anima a tothom a presenciar la diada castellera per animar i ajudar als castellers i desitjar-los el major èxit possible.

maduixots 3

Des de Ràdio Tordera farem la cobertura detallada de l’esdeveniment i en farem un ampli balanç.

ÚLTIMES NOTÍCIES