IniciNoticiesRegidoriesAquest dilluns 6 d'agost es posen a la venda els tiquets del...

Aquest dilluns 6 d’agost es posen a la venda els tiquets del XXè Cercatasques de Tordera 2018

A partir d’aquest dilluns 6 d’agost ja es posen a la venda els tiquets del XXè Cercatasques de Tordera. Enguany es celebrarà el 24 d’agost dins de la programació de la Festa Major de Sant Bartomeu. Els tiquets es poden adquirir, al preu de 12 euros, al Casal de Joves fins el 22 d’agost. Enguany, el pagament només es podrà fer amb targeta bancària i el mateix dia de l’activitat no es vendran tiquets. Així mateix, tant per inscriure’s al Cercatasques com per comprar les entrades és indispensable portar el DNI i ser major d’edat.

En aquesta edició, els participants aniran acompanyats de la xaranga “Bufant Fort” i, com sempre, de la Colla de Diables de Tordera. El recorregut començarà a les 22:00h al Parc de la Sardana i finalitzarà a la Plaça de l’Església. La nit acabarà a la mateixa plaça amb dos concerts: Raggatunning i Free Kiss. Bàrbara Vergés, regidora de Joventut de l’Ajuntament de Tordera, explica el recorregut i l’organització del Cercatasques.

cercatasques barbara 2018

L’horari de venda de tiquets del Cercatasques en horari de matí, dimarts de 11:00h a 13:00h i en horari de tarda, de dilluns a divendres de 16:00h a 20:00h, al Casal de Joves (al carrer Pujades). Per qualsevol dubte sobre el Cercatasques d’enguany, podeu trucar al telèfon 937645885 o enviar un missatge privat al perfil de Facebook del Casal de Joves de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES