IniciNoticiesCulturaEs desvetllen els grups musicals que actuaran a la Festa Major 2018

Es desvetllen els grups musicals que actuaran a la Festa Major 2018

La Festa Major de Tordera agafa forma. Amb el compte enrere en marxa per l’inici de la celebració més important del municipi, l’Ajuntament de Tordera ha desvetllat l’animació musical que acompanyarà als torderencs i torderenques durant la programació de barraques a Tordera.

Així doncs, la regidoria de joventut ja ho té tot a punt per afrontar la nova edició de la festa major de Tordera 2018. El dia 14 d’agost com ja es tradició, el nostre municipi celebrarà la revetlla de Santa Maria amb un format totalment diferent al que s’havia viscut fins ara. Davant l’èxit de resposta de públic i demanda de gent cap al gènere musical dels 80, la Plaça de l’Església acollirà una festa del 80 i 90 que anirà a càrrec de Bala Hits i Jose Reyes Dj. Les coreografies més ballables i els temes del record que mai han deixat d’estar de moda estaran presents en aquesta fórmula destinada a tots els públics. En primer lloc la nit l’obrirà el grup “Bala Hits”. Una banda que ja ens ha acompanyat en altres ocasions durant la festa major del nostre municipi i que ens assegura un recopilatori de les cançons més conegudes del panorama musical català, castellà i internacional de tots els temps.

I per acabar d’amenitzar la nit de revetlla de Santa Maria, Festa “Enjoy the 80’s” amb Jose Reyes DJ i Speaker Pau Murner amb els millors temes i ambientació possible per acabar de completar una gran nit d’una època que va marca moltes pistes de ball. La Regidora de Festes de l’Ajuntament de Tordera, Sílvia Català, explica el canvi de programació de la jornada de Santa Maria d’enguany.

grups fm silvia

La resta de les barraques 2018 es duran a terme a partir del dijous 23 d’agost just després del pregó de festa major. Com a novetat d’enguany, i davant la demanda del públic jove de portar un tipus de música més electrònica, dance i d’actualitat, s’instal·larà un escenari paral·lel al darrera de la plaça de l’església. Dj Sendo serà l’encarregat d’amenitzar aquella nit des de les 23:30h fins les 2:30h. A més a més, a l’escenari habitual la Salseta Orquestra i els Dalton Bang posaran el ritme musical des de les 23:30h.

El divendres 24 d’agost es celebrarà el XXè Cercatasques, el qual començarà a les 22h de la nit al Parc de la Sardana. A continuació la nit continuarà a la plaça de l’Església amb dos grups de versions. Per una banda, “Raggatunning” i també l’actuació dels “Free-Kiss”.

El dissabte 25 d’agost a partir de les 23:30h Alma Pagana (Tribut de Mago d’Oz, destacant que és un grup local), seguidament Joan Garriga i el Galàtic Mariatxis  i, per acabar la nit, els Senyor Peix. Aquest últim grup ha participat en “La Cançó de Tv3” d’aquest any amb un tema molt reconegut com és “Ballem el món”.

Durant la festa, la plaça disposarà d’un punt de Salut on es donaran consells i s’impulsarà la campanya contra la violència de gènere “No és No”. Ens ho explica la regidora de Joventut, Bàrbara Vergés.

grups fm barbara

Durant tots aquests dies al mirador diverses entitats locals instal·laran les seves barraques.

ÚLTIMES NOTÍCIES