IniciNoticiesEsportsEl primer equip del CPTordera ja coneix el seu calendari esportiu de...

El primer equip del CPTordera ja coneix el seu calendari esportiu de cara a la propera temporada

El primer equip del CPTordera ja coneix el calendari de lliga regular de la propera temporada 2018-19. Cal recordar que aquest 1r equip militarà a 1a nacional espanyola la propera temporada, i que el proper 3 de setembre comença la pretemporada.

xavi gonzalez 1

La primera jornada esportiva de l’equip serà a domicili, dissabte 20 d’Octubre a la pista del Cafès Novell CPVilafranca, a les 20:30h. Així mateix, el primer partit del 1r equip del CPTordera a casa serà la setmana següent, dissabte 27 d’Octubre a les 19:45h, contra l’Arenys de Munt. Pel que fa al lideratge d’auquest 1r equip, el durà a terme Xavi González i ell mateix ens ha donat més detalls sobre els primers enfrontaments de l’equip:

xavi gonzalez 2

La lliga del 1r equip del CPTordera està formada per 26 jornades, que es donaran per finalitzades el cap de setmana de l’1 i 2 de Juny de 2019. L’últim matx de l’equip serà a la pista del Sant Feliu dissabte 1 de Juny, a les 19:45h, i el darrer partit a casa es disputarà l’anterior jornada esportiva, el dia 25 de Maig de 2019 contra Lleidanet Alpicat, partit que serà a les 19:45h del vespre.

ÚLTIMES NOTÍCIES