IniciNoticiesEsportsEl Club Triatló Blanes organitza el Xè aquatló popular Vila de Blanes...

El Club Triatló Blanes organitza el Xè aquatló popular Vila de Blanes de cara al proper 26 d’agost

Amb el suport de l’ajuntament de la mateixa localitat, el club Triatló Blanes organitzarà el proper 26 d’agost la desena edició de l’aquatló popular a Blanes, just al davant de Sa Palomera, a l’inici del passeig marítim.

L’esdeveniment consistirà en una cursa oberta a tot tipus de corredors a partir dels 14 anys, sense separacions per categories, ja que es tracta d’una cursa popular i l’ordre de les disciplines és al revés de l’habitual en aquatlons oficials. En l’edició d’aquest any, els participants podran concursar de manera individual, és a dir, que l’aquatló el faci una sola persona, o bé en equips de dos, que podran ser femenins, masculins o també mixtes; en aquest cas, un dels participants farà el sector de natació, que serà de 400m tant abans com després de la cursa, i l’altre el recorregut corrent, de 4km, donant d’aquesta manera 1 volta al Passeig de Mar-Port, en aquest cas, doncs, els participants actuaran per mitjà de relleus.

Pel que fa a inscripcions, totes seran a través de la web www.triatloblanes.com , entre els dies 1 de Juliol i 18 d’Agost, o bé fins arribar a un màxim de 400 participants. Els preus per als participants individuals serà de 16€, mentre que pels qui vulguin fer-ho en equips de dos hauran de pagar 32€. Ens ho explica Toni Ruiz, organitzador de l’esdeveniment:

aquatlo 1

Cal destacar que l’organització declina qualsevol responsabilitat sobre possibles danys morals o materials que poguessin patir els participants i/o espectadors abans, durant o després de la prova, i que, al mateix temps, la mateixa organització es reserva el dret de modificar i/o suspendre part o la totalitat de la prova davant circumstàncies imprevistes que ho facin necessari. S’entén que tota persona que s’inscriu a aquesta activitat té present la normativa esmentada.

Pel que a premis respecta, hi haurà trofeus al primer, segon i tercer participant individual de la general tant masculí com femení, a més de trofeus als tres primers equips de dos de la general. Finalment, també hi haurà trofeus al primer local masculí i femení individual. Destacar, a més, que tots els participants rebran un obsequi i esmorzar com a cortesia de l’organització. Toni Ruiz ens en dóna més detalls:

aquatlo 2

Finalment, destacar les diferents activitats previstes durant el dia de l’esdeveniment: a les 8:00h del matí, es pintarà el número dorsal als participants, ja sigui al braç o a la cama, a la mateixa carpa organitzativa. De 8:30h s’obrirà el box fins les 9:20h, moment en el qual es disputarà un brífing explicatiu. Deu minuts després, a dos quarts de deu del matí, es farà la 1ª sortida, respectiva dels homes individuals, i set minuts després serà la 2ª sortida, per a les dones i els equips de dos. La prova durarà fins les 12:00h del migdia, moment en el qual es farà l’entrega de premis.

L’organització fa un molt bon balanç de les passades edicions d’aquest aquatló, i espera conservar aquestes bones vibracions durant l’esdeveniment d’aquest any.

aquatlo 3

Des de l’equip d’esports d’aquesta casa ens informarem sobre aquest esdeveniment i parlarem dels principals aspectes d’aquest.