IniciNoticiesSocietatL’associació d’autoescoles denuncien que encara hi ha més de 7.000 alumnes pendents...

L’associació d’autoescoles denuncien que encara hi ha més de 7.000 alumnes pendents de fer l’examen pràctic

examinadors-dgtMig any després de la finalització de la vaga d’examinadors de trànsit, a les comarques de Girona encara hi ha més de 7.000 alumnes pendents de fer l’examen pràctic de conduir. Des del desembre el nombre amb prou feines s’ha reduït i les autoescoles denuncien que el problema és estructural.

Des de les autoescoles creuen que el problema de fons és que falten examinadors i amb el nombre actual no poden arribar a cobrir les necessitats del volum d’alumnes acumulat.

Com que els exàmens teòrics no s’han deixat de fer, costa molt fer baixar la llista d’espera. Joan Sala, president de l’associació d’autoescoles creu que a Girona hi ha pocs examinadors. En condicions normals, n’hi hauria d’haver 9 però entre baixes i jubilacions, aquesta xifra no s’assoleix mai. Sala espera que els dos examinadors de reforç que vindran durant els mesos de juny i juliol ajudin a reduir els exàmens pendents.

sala examinadors

Amb tot, el fet que a partir de l’octubre els examinadors passin de fer 13 a 12 exàmens per dia tornarà a complicar la situació.

ÚLTIMES NOTÍCIES