IniciNoticiesEntitatsEl Casal de Joves celebra el desè aniversari amb la voluntat d’ampliar...

El Casal de Joves celebra el desè aniversari amb la voluntat d’ampliar el seu àmbit d’actuació

concert aniversari casal jovesEl casal de Joves va celebrar dissabte el seu 10è aniversari amb diverses activitats a la plaça de l’església. La música i actuacions variades d’usuaris i col·laboradors van omplir la trobada durant la tarda-nit.  El Casal de Joves és una instal·lació consolidada al municipi, una eina de referència per al públic jove de Tordera.

Gestionat per la regidoria de Joventut i la coordinació de tècnics municipals, el casal proposa a través de les diverses programacions temporals un seguit d’activitats que pretenen ajudar, engrescar i involucrar als usuaris de la instal·lació. A banda de les iniciatives esmentades, el casal ofereix serveis com els bucs d’assajos musicals, connexió gratuïta d’internet, tallers, cursos i punt d’informació juvenil.

La regidora de Joventut, Bàrbara Vergés destacava la tasca del Casal de Joves durant aquests anys. Vergés apunta que l’objectiu és arribar al nombre més gran de joves, i que per aquest motiu, realitzen campanyes a escoles i instituts.

balanc casal joves

En el Casal de Joves, també es pot sol·licitar informació sobre ocupació i habitatge i es gestionen el carnet d’estudiant internacional, carnet d’alberguista, assessorament juvenil, entre altres serveis.

ÚLTIMES NOTÍCIES