IniciNoticiesRegidoriesLes càmeres de seguretat donen resultats positius i se’n posaran més

Les càmeres de seguretat donen resultats positius i se’n posaran més

policia detencio cameresLa implementació de càmeres de seguretat a punts estratègics del municipi s’ha engegat aquesta legislatura. La bona valoració del projecte fa que ara es vulgui ampliar-lo. De fet, les diferents zones cobertes amb càmeres han permès rebaixar el nombre de furts i incidències.

Tal com explica el regidor de seguretat, Xavi Martin, la ciutadania ha decidit als pressupostos participats que en zones com el barri vell s’hi afegissin dues càmeres, entre d’altres arreu del territori torderenc. A més, no s’acabaria aquí, ja que la intenció és poder afegir un total de deu càmeres de vigilància incloses als pressupostos de l’Ajuntament de Tordera.

xavi martin cameres 1

L’objectiu d’aquestes càmeres, per una part, és poder enregistrar qualsevol moviment de vehicles o les matrícules d’aquests. Amb això, s’identifica si el vehicle està implicat amb algun delicte i d’aquesta forma l’operador de la policia pot saber qui és, on es troba i per quin motiu pot estar involucrat en un delicte. Posteriorment a la gravació, també es busca l’enregistrament de fets delictius amb la identificació de persones involucrades i, així, facilitar la feina judicial. Ho detalla el regidor Martin.

xavi martin cameres 2

La previsió és poder instal·lar les dues càmeres del centre del poble i deu més de cara a l’estiu i finals d’any. Des de la regidoria es recorda que la utilització de les càmeres de seguretat compleixen estrictament la llei de protecció de dades.

ÚLTIMES NOTÍCIES