IniciNoticiesSocietatL’antiga "hospederia" de Fibracolor serà un petit hotel de 50 habitacions

L’antiga “hospederia” de Fibracolor serà un petit hotel de 50 habitacions

hospederia fibraL’Ajuntament de Tordera va aprovar en el darrer plenari municipal modificar el pla general en l’àmbit del veïnat de Fibracolor, per facilitar la implantació d’un hotel a l’antiga “hospederia” del poblat. Sobre el projecte es coneix que serà un hotel de 50 habitacions, que mantindrà la superfície i volumetria original de l’hostatgeria i que s’integrarà amb l’entorn del veïnat.

L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia recorda que l’espai té actualment una qualificació urbanística d’àmbit esportiu i de lleure, i que es canviarà per poder facilitar aquesta activitat econòmica.

hospederia alcalde

Els partits de l’oposició van valorar positivament la proposta. Destacaven que la iniciativa econòmica serà beneficiosa pel desenvolupament del poblat i del municipi. Afegien que l’activitat proposada permetrà diversificar el teixit econòmic local. Escoltem Xavier Matin (PP), Salvador Giralt (SOM), Rafa Delgado (PSC), Xavier Pla (ERC+Gent de Tordera i José Carlos Villaro (no adscrit)

hospederia oposicio

Aquesta modificació de Pla General també permetrà poder actuar en una zona verda propera a la carretera N-II. El punt es va aprovar per unanimitat del plenari.

ÚLTIMES NOTÍCIES