IniciNoticiesEsportsLa torderenca Irune Fallas es proclama campiona de la Supercopa Catalana de...

La torderenca Irune Fallas es proclama campiona de la Supercopa Catalana de Judo categoria infantil

irune fallas supercopa catalanaÈxit rotund de la torderenca Irune Fallas amb la tercera i última supercopa de Catalunya de la temporada. La judoca va pujar a la primera posició del podi fent una competició excel·lent, on estava “obligada” a aconseguir el primer lloc de la classificació per assegurar-se el bitllet pel campionat d’Espanya degut a l’empat que tenia amb les seves contrincants. Finalment desenllaç final més que positiu amb el bon rendiment de l’esportista. En declaracions a Ràdio Tordera es mostrava molt feliç de la recompensa que havia obtingut i ens explicava com s’havia preparat mentalment.

Fallas campiona 1

Durant el transcurs de la competició la Irune va lesionar-se del genoll després d’un mal gest que s’havia fet ella mateixa. Tot i així, va utilitzar l’estratègia de dissimular el dolor per que les seves rivals no s’assabentessin de les molèsties que patia. Ens ho confessava el seu pare i president del Club Judo Tordera Ramon Fallas.

Fallas campiona 2

Fallas pare comentava que la clau de l’èxit del resultat del torneig era la gestió mental que la mateixa judoca s’havia exigit.

Fallas campiona 3

El proper mes de maig la torderenca viatjarà amb l’expedició de la federació catalana de judo per afrontar el campionat d’Espanya que es celebrarà a Talavera de la Reina. 

ÚLTIMES NOTÍCIES