IniciNoticiesEsportsEls dos equips del PA Tordera finalitzen amb quarta posició al Campionat...

Els dos equips del PA Tordera finalitzen amb quarta posició al Campionat d’Espanya i Trofeu ciutat d’Alcoi

pa tordera alcoiHem deixat enrere un nou cap de setmana històric pel Club Patinatge Artístic Tordera. Els dos conjunts han finalitzat amb la quarta posició de la classificació la seva aventura dins de les competicions estatals de patinatge. L’equip del xou juvenil va competir dins del campionat d’Espanya i es va quedar a tants sols unes dècimes del tercer lloc que li hagués permès el bitllet pel campionat d’Europa. Pel que fa a l’equip del xou gran, les torderenques també van quedar quartes del trofeu ciutat d’Alcoi. Juan Carlos Herrero president de l’entitat torderenca valorava el paper que havien fet les esportistes.

Herrero balanc camp espanya 1

Herrero explicava que és molt difícil poder arribar en un esdeveniment com el que han participat degut a l’alt nivell que hi ha actualment amb el patinatge artístic.

Herrero balanc camp espanya 2

Juan Carlos Herrero confessava que les torderenques comencen ara a ser conscients del quart lloc que han aconseguit.

Herrero balanc camp espanya 3

Durant tres dies l’expedició torderenca formada per una seixantena de persones va viure en directe la participació del PA Tordera al campionat estatal. Amb la quarta posició del xou juvenil optaran a participar a la copa de les nacions que es celebrarà durant el mes de setembre del 2018.

ÚLTIMES NOTÍCIES